Turistbus til turistkørsel i ind- eller udland

Har du brug for en turistbus til din gruppe? Hvad end der er tale om turistkørsel her i landet eller i udlandet, står vi klar til at arrangere jeres tur. pp  busser tilbyder landets mest fleksible vognpark. Med 90 busser i forskellige størrelser, finder vi altid netop den bus, der passer til jeres behov.

Vi kører i hele Østjylland, herunder blandt andet Aarhus Randers og Skanderborg, men tilbyder kørsel med turistbus for kunder i hele landet. Vi har over 30 års erfaring i planlægning af turistkørsel med turistbus og finder altid en god løsning til netop jeres tur.

Vi råder over turistbusser til alle slags ture

Vi klarer alle opgaver inden for bustransport med turistbus, herunder turist-, udflugt- og udlandskørsel. Uanset om turen går til Skagen i nord eller ned i syden, klarer vi turen med flotte busser samt glade og smilende chauffører.

Vi tilbyder komfortable turistbusser til de længere ture, og de kortere ture kan ske i vores rutebusser, hvis det ønskes.

For gæster der ønsker ekstra god komfort, tilbyder vi 5-stjernede hvilebusser. Dette betyder ekstra meget benplads samt en pude på hvert sæde, der støtter læggen i hvilestilling. Ønskes forplejning eller andet ombord på turen, klarer vi også dette.

Alle busser overholder naturligvis gældende sikkerheds- og miljøkrav. Alle regler for kørehviletider, hastigheder med mere overholdes altid, ligesom vi har tegnet alle lovpligtige forsikringer.

Kontakt os for at bestille tur med turistbus

Er du interesseret i at høre mere om priser eller mulighederne for at køre med turistbus, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på alle spørgsmål samt give gode råd til turen.

Ring gerne til pp busser på telefon 86 28 43 88 eller send en e-mail til pp-bus@pp-bus.dk.

Firmaoplysninger

pp busser

CVR: 82971610​

Find os her

Birkegårdsvej 32, 8361 Hasselager​

Find rutevejledning her

Kontakt os

Telefon: 86 28 43 88

E-mail: pp-bus@pp-bus.dk

Åbningstider

​Mandag til fredag: 08:00 - 15:00​