​Handicapkørsel for borgere med særlige behov

pp busser er specialiserede i kørsel af borgere med særlige behov – herunder handicapkørsel. Vi kører i hele området nær Aarhus, Randers og Skanderborg samt resten af Østjylland. Så tøv ikke med at henvende dig for et uforpligtende tilbud – også uden for Østjylland, da vi har samarbejdspartnere rundt omkring i landet.

Vi tilbyder alle typer handicapkørsel til gode priser

I forbindelse med handicapkørsel råder vi over både små og store liftbusser, der alle er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding. De små busser har store skydedøre for nemmere indstigning.

Vi udfører især handicapkørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre og meget mere. Vi løser desuden også ad hoc-opgaver, og kan hjælpe med akut-ture, hvor vi kan finde en bus i nærheden af jer inden for en rimelig tid.

Vi tilbyder desuden en fast aftale om handicapkørsel. Dette bygger på kvalitet, tillid og selvfølgelig pris – og vi står altid klar til at finde de skarpeste priser til jer. 

En fast aftale om handicapkørsel i vores busser behøver ikke nødvendig være kørsel hver dag i ugen. Det kan være en enkelt tur om mandagen, to gange om ugen eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag for bestilling af tur med handicapbus

I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker et godt tilbud på kørsel med handicapbus eller ønsker at lave en bestilling. Vi står klar til at rådgive og svare på jeres spørgsmål omkring handicapkørsel.

Ring gerne til pp  busser på telefon 86 28 43 88 eller send en e-mail til pp-bus@pp-bus.dk.

Firmaoplysninger

pp busser

CVR: 82971610​

Find os her

Birkegårdsvej 32, 8361 Hasselager​

Find rutevejledning her

Kontakt os

Telefon: 86 28 43 88

E-mail: pp-bus@pp-bus.dk

Åbningstider

​Mandag til fredag: 08:00 - 15:00​