​Handicapkørsel for borgere med særlige behov

Hos pp busser er vi specialiserede i kørsel af borgere med særlige behov – herunder handicapkørsel. Vi kører i hele området omkring Aarhus, Randers og Skanderborg samt resten af Jylland. Så tøv ikke med at henvende dig for et uforpligtende tilbud – også uden for Jylland, da vi har samarbejdspartnere rundt omkring i landet.

Vi tilbyder alle typer handicapkørsel til gode priser

I forbindelse med handicapkørsel råder vi over både små og store liftbusser, der alle er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding. De små busser har store skydedøre for nemmere indstigning. Vi har i alt fire store liftbusser, hvilket der ikke er ret mange andre busselskaber, der har, og vi har dermed mulighed for at tage mange passagerer med på samme tid. 

Vi udfører især handicapkørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre og meget mere. Vi løser desuden også ad hoc-opgaver og kan hjælpe med akut-ture, hvor vi kan finde en handicapbus med chauffør i nærheden af jer inden for en rimelig tid.

Få en fast aftale med os

Vi tilbyder desuden en fast aftale om handicapkørsel. Dette bygger på kvalitet, tillid og selvfølgelig pris – og vi står altid klar til at finde de skarpeste priser til jer.

En fast aftale om handicapkørsel i vores busser behøver ikke nødvendig være kørsel hver dag i ugen. Det kan være en enkelt tur om mandagen, to gange om ugen eller noget helt tredje.

Kontakt os i dag for bestilling af handicapkørsel

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på kørsel med handicapbus eller ønsker at foretage en bestilling. Vi står klar til at rådgive og svare på jeres spørgsmål omkring handicapkørsel.


Ring gerne til pp busser på telefon 86 28 43 88 eller skriv til vores e-mail pp-bus@pp-bus.dk.

​✔ Eksisteret siden 1976

​✔ ​ Fleksibelt busselskab

​✔Bustransport i ind- & udland

Firmaoplysninger

pp busser

CVR: 82971610​

Hovedafdeling

Birkegårdsvej 32, 8361 Hasselager​

Find rutevejledning her

Afdelinger

Østergade 65, 9560 Hadsund
​Find rutevejledning her
Fanøvej 12, 9800 Hjørring

​Find rutevejledning her

Lundagervej 2, 8722 Hedensted
​​Find rutevejledning her

Kontakt os

Telefon: 86 28 43 88

E-mail: pp-bus@pp-bus.dk

Åbningstider

​Mandag til fredag: 08:00 - 15:00​

Læs Cookiedeklaration her

-->