PP Busselskab A/S​

Birkegårdsvej 32​

8361 Hasselager​

Telefon: + 45 86 28 43 88​

Mail: pp-bus@pp-bus.dk 

Handicapvenlige busser

pp busser er specialiseret i kørsel af borgere med særlige behov, og vi kører i hele Aarhus og resten af Østjylland. Så tøv ikke med at henvende dig for et uforpligtende tilbud - også uden for Østjylland - da vi har mange samarbejdspartnere rundt omkring i landet. 

​Alle typer handicapkørsel

pp busser råder både over små og store liftbusser, der begge er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding. De små liftbusser har store skydedøre for nemmere indstigning. 

Vi udfører kørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre mv. samtidig løser vi også ad hoc-opgaver og kan hjælpe med akutture, hvor vi  kan finde en bus i nærheden af jer inden for rimelig tid.

En kørselsaftale inden for handicapkørsel bygger på kvalitet, tillid og selvfølgelig pris - og vi står altid klar til at finde den skarpeste pris.

En fast aftale om handicapkørsel - i liftbusser -  behøver ikke nødvendigvis være kørsel hver dag i ugen, det kan være en enkelt  tur om mandagen, to gange i ugen eller noget helt andet. Vi udfører alle typer for kørsel med handicappede, herunder tilpasser kørslen til netop jeres behov. ​

Kontakt os

Kontakt os gerne på telefon 86 28 43 88 eller på 

e-mail: pp-bus@pp-bus.dk for et uforpligtende tilbud.​​

Adresse

Birkegårdsvej 32

8361 Hasselager

Kontakt os

Telefon: 86 28 43 88

E-mail: pp-bus@pp-bus.dk 

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt pp busser

på telefon: 86 28 43 88