PP Busselskab A/S​

Birkegårdsvej 32​

8361 Hasselager​

Telefon: + 45 86 28 43 88​

Mail: pp-bus@pp-bus.dk 

Handicapkørsel Aarhus og Østjylland

pp busser er specialister i kørsel med borgere, der har særlige behov, og vi kører i hele Aarhus og resten af Østjylland.

​Alle typer handicapkørsel

Vi råder over 40 minibusser, der alle er udstyret med handicaplift, 4-punktsbespændinger og store skydedøre for nemmere indstigning. Hovedparten af vores minibusser til kørsel med handicappede udfører fast kørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre og mange flere, men vi løser også ad hoc-opgaver, hvor vi som regel finder en bus inden for 10-15 minutter.

En ”fast” kørselsaftale inden for handicapkørsel bygger på kvalitet, tillid og selvfølgelig pris - Det ved vi, og det arbejder vi ud fra.

Vores størrelse gør, at vi som regel altid kan flette ny kørsel ind i den eksisterende, det minimerer tomkørsel, og giver dermed en bedre pris for vore kunder. Fast handicapkørsel behøver ikke nødvendigvis være kørsel hver dag i ugen, det kan være en enkelt tur hver tirsdag, to gange om ugen eller noget helt andet. Vi udfører alle typer kørsel med handicappede, alt efter vores kunders behov og laver gerne et uforpligtende tilbud til som passer til dit behov!

​Handicapkørsel I Aarhus og Østjylland

​pp busser dækker hele aarhus og østjylland bedre end andre selskaber, når det drejer sig om handicapkørsel.

Vores hovedafdelinge er beliggende på birkegaardsvej I aarhus syd/hasselager, og her råder vi over et stort garageanlæg med kontor- og personalefaciliteter, fuld automatisk vaskehal samt eget moderne værksted, der vedligeholder vognparken.

Vores afdeling på Robert Fultonsvej i Skejby dækker den nordlige del af Aarhus, Randers, Favrskov og Djursland. Med flere forskellige afdelinger kan vi tilbyde kort reaktionstid til handicapkørsel, hvilket kommer dig som kunde til fordel.

Kontakt os

Kontakt os gerne på telefon 86 28 43 88 eller på 

e-mail: pp-bus@pp-bus.dk for et uforpligtende tilbud.​​

Adresse

Birkegårdsvej 32

8361 Hasselager

Kontakt os

Telefon: 86 28 43 88

E-mail: pp-bus@pp-bus.dk 

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt pp busser

på telefon: 86 28 43 88